NeoBux att tjäna pengar

NeoBux Strategi + Automatiska Direct Neobux Remisser = mer pengar för dig!

Hur man tjänar pengar – $ 2000 + per månad med Neobux!

Denna guide är för NeoBux medlemmar.

Om du inte är en Neobux medlem klicka här bannern för att registrera dig sedan komma tillbaka för att lära sig att tjäna pengar med Neobux! .

Inledning

När jag först lärde mig om NeoBux 4 år sedan, trodde jag att det skulle vara omöjligt att tjäna betydande inkomster när du bara tjäna pengar ett öre per klick. Jag hade ingen NeoBux utbildning eller NeoBux strategi och så jag gick ifrån det. Men en tid senare hittade jag en online NeoBux Strategy Guide som förklarar hur man korrekt att hyra remisser och börja visa NeoBux som ett företag inte bara en “betalt för att klicka” plats.

I följande NeoBux Strategy Guide, kommer jag att dela med dig de grundläggande principerna för hyra NeoBux remisser, hur du hanterar dina NeoBux remisser, hur man har fri och direkt Neobux Remisser läggs till ditt konto automatiskt, och andra tips NeoBux & Tricks.

Etablerade användare kan hitta några av de uppgifter som trivial, men nya Neobux medlemmar kommer att hitta de flesta av de uppgifter som avgörande för deras framgång. Varje NeoBux medlem bör läsa guiden som jag har utvecklat lösningar på många av de vanligaste frågorna som “NeoBuxers” har.

Del 1: Komma igång

Om du inte redan har registrerat dig för NeoBux, klicka på någon av de NeoBux banners i guiden ellerregistrera dig här .

Vad är NeoBux?

NeoBux är en PTC (P stöd T o C slicka) tjänst där medlemmarna tjäna en liten summa pengar när de visar annonser. Det är 100% legitim och NeoBux är kanske den # 1 Premier PTC webbplats på internet.Annonsörer på NeoBux är fullt medvetna om att medlemmarna får betalt för att visa annonser, så det är ett rättvist system för alla.

Hur tjänar jag pengar med NeoBux?

Det finns tre grundläggande strömmar av inkomst från NeoBux:

  • Resultat från dina personliga handlingar på platsen (visar annonser, gör mini-jobb, etc)
  • Provision betalas ut till dig från RR (R terade R eferrals) – förklaras senare i del 3.

Hur mycket pengar kan jag göra?

Om du är villig att sätta en liten tid varje dag, och du följer denna guide bör du kunna göra betydligt mer än $ 1.000 per månad spenderar mindre än 30 minuter varje dag. Vissa användare gör flera tusen dollar per månad med samma tid engagemang. Det kommer inte att ske över en natt, men med lite flit, är detta verkligen ett realistiskt mål redan nåtts av många av NeoBux veteraner.

Hur kommer jag igång?

Om du inte redan har registrerat dig för NeoBux, klicka på någon av de NeoBux banners i guiden ellerregistrera dig här .

Något att tänka på … om du har 200 DRs men de är outbildade om NeoBux och sluta, kommer du inte tjäna pengar på dem! Mitt mål är att hjälpa dig att skaffa AKTIVA NeoBux remisser så att du tjänar mer pengar.Typiskt, utbildade remisser är aktiva remisser!

Efter att du har registrerat dig, fortsätt till del 2.

Del 2: De två första veckorna (1 Mål att slutföra)

Enligt min mening, de första två veckorna är “gör det eller bryta den” med NeoBux användare. Tyvärr kommer en brist på utbildning få många att lämna, men du är på rätt plats för att undvika att gå miste om den här möjligheten.

Under de första 15 dagarna, är du inte berättigad till ETF, så att inte fokusera på det alls. Din enda fokus bör vara:

  • Att få in den dagliga rutinen av att titta på annonser som tilldelats dig
  • Tjänar din första $ 0,60 så du kan börja remiss hyrprocessen

Det är viktigt att du läser varje annons tilldelad dig under denna period så att du kan ta bort begränsningarna från ditt konto och vara berättigade till DRs så snart som möjligt. Du måste vara medlem i 15 dagar och har 100 annonsvisningar att ta bort gränsen.

TIPS: Se annonser genom att logga in och klicka på “Visa Annonser”-knappen längst upp på din sida.
TIPS: NeoBux har anmälaren verktygsfält för olika webbläsare. De är inte adware. De berättar bara du din balans och när nya annonser finns tillgängliga.

Du kommer inte att tjäna mycket pengar under de första två veckorna, det är ett faktum Jack.
15 dagar * ca. $ 0,04 / dag = $ 0,60 … Trivial som det kan verka, $ 0,60 är ditt 1: a målet.

Mål # 1 – tjäna $ 0,60
TIPS: Om du har möjlighet att slutföra mini jobb, kan du nå Goal # 1 inom en dag eller två!

Om du är intresserad av en liten skjuts och har ännu bara några dollar att investera i ditt nya NeoBux företag, finns det anvisningar i del # 3. Dock kommer den 15 dagen krav innan du är berättigad till DRs tar fortfarande (du gissade rätt) 15 dagar.

Del 3: hyra din första hänvisningar (3 Mål att slutföra)

Grattis, tog du bara från dagis! Det är en stor sak att göra det genom de första 15 dagarna. Många människor sluta innan denna punkt … och gissa vad, det är här det roliga börjar! Ska du göra fint!

När du har minst $ 0,60 ditt NeoBux konto (även om de 15 dagarna är inte upp ännu), har du tillräckligt för att hyra 3 remisser. Som nämnts ovan, kan du “hoppa starta” din verksamhet genom att investera ett par dollar av egna och börja hyra NeoBux remisser förr.

Innan du gör, läs här:

  • Enligt TOS: “Om du klickar på minst 4 annonser eftersom det är standard / Pioneer medlem eller du klickar på minst 9 annonser är en Golden medlem får du alla klick som görs från dina hänvisningar.”Med andra ord, om du gör inte på de 4 obligatoriska annonser tjänar du inte pengar för dina hänvisningar för den dagen TIPS: De nödvändiga annonser är “standard exponeringar” [Grön] och “Fasta Annonser” [Gul / Guld] … men du bör alltid granska varje annons finns ändå.

Mål # 2 – Hyra 3 remisser genom att klicka på “Referenser” knappen på ditt konto hemsida.
Mål # 3 – Slå på “AutoPay” inom Remisser-> Hyrda menyn.

(Från den ursprungliga guiden jag hittade)
“Hänvisningar kosta 0,30 i månaden för att underhålla. Istället för att betala för remiss, kommer de att betala själva så länge autopay är på. Du får ett öre mindre från varje remiss, men de kommer att vara din remiss så länge de är aktiva. Som standard får du 0.005 per klick från varje RR. “

Jag föredrar Autopay = Enabled eftersom varje dag dina hänvisningar är aktiva, de betalar för sig själva att förlängas. På så sätt behöver du inte oroa dig för hur mycket pengar som ska reserveras för ny uthyrning.Autopay är ett måste!

TIPS: Det finns en rabatt tillämpas vid användning Autopay också, ännu en bra anledning att använda det!

Förutsatt dina 3 hyrde remisser vara aktiv, kommer du att tjäna på följande:
3 RR * 4 RR-klick på $ 0,005 = 0,06 $ / dag
Klickar på annonser tilldelats dig, fortfarande ca $ 0,04 / dag
För totalt $ 0.10 / dag.

  • Inom ytterligare en vecka kan du hyra ytterligare 3 remisser, och att tjäna $ 0,16 / dag
  • Följande vecka kommer du att ha tillräckligt för att hyra ytterligare 5 remisser (nu kommer du att ha 11 RRS) för totalt $ 0,26 / dag.
  • Veckan efter det, kommer du att ha tillräckligt för att hyra 10 fler remisser (nu kommer du att ha 21 RRS) för totalt $ 0,46 / dag.
  • Vid slutet av den 4: e vecka från när du hyrt din första RR, kommer du att ha tillräckligt för att hyra 19 fler remisser (nu kommer du att ha 40 RRS) för totalt $ 0,84 / dag.
  • Och så vidare …

TIPS: Om en hyrd remiss är inaktiv i 14 dagar, kommer den att ersättas med en ny gratis! (När du bygger din verksamhet, kan de 14 dagar som faktiskt sänkas till 7 dagar)

Fortsätt visa dina tilldelade annonser varje dag så att du kan tjäna din hyrda remiss inkomster, och när du sparar upp tillräckligt med pengar för att hyra fler remisser, få dem! De mer hyrde remisser du har, desto mer kommer du att göra. Jag rekommenderar att du väljer en dag i veckan för uthyrning, och den dagen hyra så många som de medel i ditt NeoBux konto har råd.

Mål # 4 – Fortsätt tills förvärva 300 hyrda remisser
Ja, kommer det att ta lite tid, men kom ihåg, är det du bygger ett företag och passiv inkomst med bara en liten tid engagemang varje dag! Det går ganska snabbt sedan hyra remisser ökar din inkomst och ökad inkomst kan du hyra fler remisser. Kan du säga “snöbollseffekt?”

TIPS: 300 RR * 4 RR-klick på $ 0,005 klick = $ 6/day … Det tar ungefär två veckor för att spara upp $ 90 för del 4.

När du har 300 remisser, sluta hyra och spara upp $ 90 ditt NeoBux konto. Jag kommer att förklara detta mer i del 4.

Del 4: “Vi är Sparta!” (2 mål för att slutföra)

Nu när du har 300 remisser, sluta hyra och spara upp $ 90 kan så att du kan uppgradera till Golden. När du går guld, kommer du dubbla upp din inkomst nästan omedelbart eftersom utbetalningarna är 2x – 10x för dina klick och klick remiss!

Mål # 6 – Uppgradera ditt konto till Guld

Här är din inkomst före Golden:
300 RR * 4 RR-klick på $ 0,005 klick = $ 6,00 per dag (plus DR-klick och dina personliga klick)

Här är din inkomst när du går Golden:
300 RR * 4 RR-klick på $ 0,01 per klick = $ 12,00 per dag (plus DR-klick och dina personliga klick)

När du har gått guld, börja hyra remisser igen. Det är frestande att ta ut, men du verkligen vill få till det maximala antalet RRs och DRs så att du tjänar så mycket som möjligt.

Goal # 7 – Bygg dina RR till 2000.
Återuppta din hyra process och få 2000 RR. Detta kommer inte ta alltför hemskt länge sedan nu du ska tjäna över $ 300 per månad.

2000 RR * 4 RR-klick på $ 0,01 per RR-klick = $ 80/DAY (plus dina DR-klick och dina personliga klick!).

TIPS: När du går Golden, kommer du att titta på 9 annonser per dag istället för 4!
TIPS: Kolla in några av de “gyllene Packs” för att få fler fördelar från att vara Golden.

Vid denna punkt du är en sann Spartan av NeoBux! När du har sparat tillräckligt för att köpa guld förpackningar, gör det så att du kan hyra fler RRs och få fler fördelar. Vid det här laget, kommer du redan att skratta hela vägen till banken så njut av din nya sida jobb!

Avslutande tankar

Math är matte, inte magi.
Matematiskt sett, de formler som används av NeoBux inrättas för att du ska lyckas, om du är fast beslutna att din egen framgång. Det är inte svårt, men det tar flit. Math ljuger inte, och det är inte magi. Siffrorna talar för sig själva.

Löften och garantier.
Livet är fullt av människor som kommer att säga något för att få vad de vill. Se upp för dessa människor!NeoBux är inte en bli rik snabbt program, men du kan säkert tjäna betydande extra inkomst om behandlas som ett jobb / företag. De exempel som används i den här handboken är korrekt, men du måste förstå att inte alla dina RR kommer att ge dig 4 klick varje dag … vissa kommer att ge mer, kommer en del att ge mindre. Så i den meningen, exemplen är korrekta, men din erfarenhet kommer att variera lite. Självklart kan jag inte lova dig rikedom, men jag kan garantera att du kommer att tjäna pengar med Neobux om du följer denna guide!

För att återvinna eller att inte återvinna?
Återvinning inaktiva RR är ett alternativ, men personligen känner jag den manuella återvinning inte är kostnadseffektivt tidigt när systemet automatiskt återvinner gratis. Läs avsnittet Resurser nedan för mer information om olika åsikter och bestäm själv. När du har ett etablerat intäkter, kan manuell återvinning vara fördelaktigt.

Fördelning av denna guide
Kopiering och / eller distribution av denna guide är förbjuden. Detta beror på att guiden byggdes också som ett verktyg för att rotera nya DRS Neobux användare som deltar. Men, om du vill visa guiden på din webbplats, kan du göra det med hjälp av IFrames bara så att hänvisningslänkarna fortfarande skötas och roteras i guiden.